09:39
Акція “Майбутнє лісу у твоїх руках”

У рамках Акції Державного агентства лісових ресурсів України “Майбутнє лісу у твоїх руках” та з нагоди Всесвітнього дня лісу, який відбувся 21 березня, фахівцями Державного спеціалізованого лісозахисного підприємства “Харківлісозахист” 19 та 20 березня 2015 року у Покотилівському загально-освітньому ліцеї І — ІІІ ступеню “Промінь” та Бабаївській середньо-освітній школі І — ІІІ ступеню були проведені презентації, присвячені лісам України.

Презентації складалися з двох частин. У першій частині було висвітлено загальні відомості про лісові насадження нашої держави (поширення лісів, лісистість, цикл лісовирощування, значення та застосування лісу в народному господарстві).
Друга частина презентацій була представлена інформацією про охорону та захист лісу, лісову флору та фауну (в тому числі види, що занесені до червоної книги України).

У ході презентації школярі жваво спілкувалися з лекторами, ставили питання. Особливу увагу учнів привернув огляд про захист лісу, під час якого вони ознайомилися з найпоширенішими шкідниками та хворобами лісів України.

Всього у презентаціях прийняло участь понад 150 учнів 6-7 класів.

 

Зазначимо, що раніше повідомлялося про проголошення Генеральною Асамблеєю ООН 21 березня Міжнародним днем лісів.

Переглядів: 156 | Додав: lisozahystatua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: