23:51
ДСЛП «Харківлісозахист» продовжує акцію Державного агентства лісових ресурсів України “Майбутнє лісу у твоїх руках”

У рамках акції начальником Кучерявенко Т.В. та інженером-лісопатологом Синицькою О.М. відділу нагляду та прогнозу, 12 квітня 2018 року була проведена тематична лекція із студентами 2-4 курсів Чугуєво-Бабчанського лісного коледжу, які навчаються за спеціальностями «лісове господарство» та «мисливське господарство».

Подібні тематичні лекції мають велике значення для підготовки фахівців лісової галузі – майстри лісу у своїй професійній діяльності будуть не тільки вирощувати ліс, слідкувати за його ростом і розвитком, а й оберігати його від шкідливих комах і хвороб. Лісогосподарська галузь України потребує підготовки висококваліфікованих спеціалістів лісового господарства

Студентам ЧБЛК було продемонстровано фото та відеоматеріали основних видів шкідливих комах та хвороб лісових насаджень.

Під час лекції відбувався активний діалог між студентами, викладачами та спеціалістами ДСЛП «Харківлісозахист» з актуальних питань захисту лісів.

Історично складається так, що більшість студентів Чугуєво-Бабчанського лісного коледжу не випадково опинились у його стінах – для багатьох родин лісоводів це стало традицією, яка передається від прадідів до нащадків. Саме на таку молодь покладена подвійна відповідальність – гордість за попередників та багаж власних знань.

Переглядів: 134 | Додав: lisozahystatua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: