22:05
Лісокультурна компанія в степовій зоні України

Ліс конче необхідно відтворювати у степовій зоні, до якої належать насадження Луганщини. Станично-Луганське досвідне лісомисливське господарство добре знайоме з абіотичними факторами, які негативно впливають на молоденьку сосну.
Спека, потужні вітри, відсутність достатньої кількості опадів. Всі ці труднощі повинна побороти сосна і вижити, укоренитися та рости на благо людства.
Ст.Луганське лісництво відповідально підходить до процесу так званого переселення з розсадника до постійного місця зростання майбутніх соснових культур. Інженер лісгоспу Філатова Любов знайома з проблемами лісових культур, тому з особливою любов’ю та турботою допомагає лісництву на посадці.

Лісничий Піщаного лісництва Кузьмін О.Т. разом с помічником Осіною Тетяною постійно перебувають на посадці- безпосередня участь у посадці, своєчасна доставка ПММ для трактора, контроль за правильністю ручної посадки тощо. 

Малинівське лісництво. Площі, постраждалі від пожежі, які на сьогодні це зруби, будуть засаджені та відновлені. На віддалених від лісництва ділянках ми спостерігали за кропітливою роботою лісничого Малинівського лісництва Лаврухіна Р.В. та майстра лісу Тариця Т.О.
Дякуємо Вам за таку велику любов до лісу, бажання відтворити ліси  Ст.Луганщини та залишити їх нащадкам. Зараз ви їх садите, потім вам треба буде їх доглядати, охороняти та захищати. Будемо сподіватися, що природа із помірною температурою та необхідною кількістю опадів буде на нашому боці і землі не перетворяться у пустелю. 

Переглядів: 179 | Додав: lisozahystatua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: