22:27
Проведення ознайомчих лекцій в рамках акції Держлісагентства “Майбутнє лісу в твоїх руках” триває…

8 квітня фахівцями ДСЛП “Харківлісозахист” вкотре було проведено ознайомчу лекцію для студентів. На цей раз знайомили із специфікою роботи служби лісозахисту студентів молодших курсів Чугуєво-Бабчанського лісового коледжу. Під час лекції було продемонстровано фотоматеріали основних шкідливих видів хвоєгризів, які були зроблені фахівцями нашого підприємства під час лісопатологічних обстежень в осередках та спостережень у лабораторних умовах.


Приємно бачити зацікавлeні обличчя молоді під час лекції. Обличчя викладачів мали більш широкий емоційний вигляд, тому що вони мають досвід і давно ознайомлені із таким напрямком лісового господарства як лісозахист. Очі як студентів так і викладачів жваво реагували на фото шкідників. Це були емоціі здивування, співчуття і розуміння наслідків від шкодочинної діяльності пeвних видів класу Insecta.
Після закінчення лекції ми, як завжди, разом із викладачами коледжу обговорили ряд питань стосовно проблем у лісовій галузі та можливості ведення подальшого ознайомлення студентів із роботою служби лісозахисту.

Переглядів: 199 | Додав: lisozahystatua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: