00:06
“За чисте довкілля”

Ми топчемо траву, рвемо квіти, які навіть не довозимо до будинку, робимо зарубки на деревах, проїжджаємо на наших машинах як можна глибше в ліс, залишаючи за собою колії, яким судилося затягнутися через декілька років. І найважливіше – ми не прибираємо за собою сміття в лісі. Кожна людина буває в лісі, збирає гриби, ягоди або просто відпочиває. Адже лісове повітря робить цілющий ефект на організм людини завдяки насиченості киснем і лікувальними смолами. Але як же пояснити той факт, що з року в рік утворюються звалища побутового і будівельного сміття.

Сьогодні, коли екологія планети знаходиться в стані перманентної кризи, проблеми забруднення природного екологічного середовища побутовим сміттям стоять дуже гостро – поблизу великих міст і промислових підприємств скупчуються гори сміття, в околицях сіл за кожним кущем видно одні звалища сміття. Пластикові пляшки, скло і інше сміття, що не розкладається, в лісі завдають непоправної шкоди екосистемі. Під самим невеликим несанкціонованим звалищем перш за все ушкоджується і знищується надгрунтовий покрив.

21 квітня 2018 року колектив ДСЛП “Харківлісозахист” долучився до Акції “За чисте довкілля”. Було організовано прибирання побутового сміття на прилеглій до підприємства території.

Переглядів: 141 | Додав: lisozahystatua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: